Stämplar

Vi har stämplar för alla tillfällen: kontorsstämplar, självfärgande stämplar, stativstämplar, gummistämplar, fick- & kontrollstämplar, emballagestämplar och mycket mer. Hos oss kan du även bygga dina stämplar på beställning. Skapa din egen stämpel med bild, text och färg. Vill du ha din logotyp på stämpelavtrycket? Inga problem.

Stämplar med egen utformning

Stämplar helt efter dina önskemål.
Stämplar - eget utförande

Standardstämplar

Stämplar med standardtext till extra förmånliga priser.
Standardstämplar.

Datumstämplar & nummerstämplar

Datumstämplar, pagineringsstämplar, numreringsstämplar etc.
Datumstämplar & Nummerstämplar

Konteringsstämplar

Vi har flera olika konteringsstämplar på lager.
Konteringsstämplar

Stämpelmaskiner

För dig som stämplar mycket.
Stämpelmaskiner

Tillbehör till stämplar

Återinfärgningsfärg, stämpeldynor, stämpelställ mm.
Tillbehör stämplar

Veckans stämpel!

KOPIA
Stämpel med standardtext till extra förmånligt pris. Texthöjd: 6 mm. Självfärgande stämpel. Ingen...
175:-
 

Vill du läsa mer om stämplar - stämpelns histora, stämpelns användningsområden, olika typer av stämplar, kuriosa om stämplar och få svar på vanliga frågor om stämplar? Läs på vår sida Alltomstämplar.

Fröbergs är en av marknadens största leverantörer av stämplar med tillbehör. Företaget grundades redan år 1879 av John Fröberg och var Sveriges första postorderföretag och Skandinaviens första stämpelfabrik. Idag är vi specialister på kundanpassade stämplar som skräddarsys med modern teknik. Vi tillverkar stämplarna av hög kvalité efter just dina önskemål och erbjuder dig konkurrenskraftiga priser, snabb service och trygg leverans!

Missa inte vår miljövänliga stämpelserie som finns olika storlekar och är tillverkad av återvunnen plast med inbyggd utbytbar färgkassett. Behöver du en liten smidig stämpel som får plats i väskan eller i fickan? Vi har små och smidiga fickstämplar och kontrollstämplar som inte kladdar. Perfekt för dig som använder stämpeln ofta.

För dig som stämplar på olika slags ytor såsom kartong, papperspåsar, trä och olika glatta ytor erbjuder vi dig våra emballagestämplar. Gummistämpel är bra för att stämpla på foton, plast, metall, lackade ytor mm.

Saknar du något eller har frågor kring våra stämplar - tveka inte att höra av er till oss. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Välkommen!Kontakta en säljare
Klicka på namnet eller ring!

Elin  0122-861 01
Stämplar, Namnbrickor

Patrik   0122-861 10
Planeringstavlor, Nyckelskåp

Thomas  0122-861 08
Stämpelur & Tidsystem

Anncha  0122-861 14
Skyltar, Flaggor, Profil, Packtejp, Trycksaker